Koska sinä,minä,meitä ei ole

Runoilija Sumupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koska en näe kuten sinä
En itke eilistä, vaan huomista
Koska en kuule kuten sinä
En mieti sanottuja sanoja, vaan sanomatta jääneitä

Koska en tunne kuten sinä
En saa mielihyvää mistään

Muusta kuin sinusta

Koska et näe kuten minä
Itket mitättömyytäsi minulle, kun minä katson sinua, maailmaani
Koska et kuule kuten minä
Valitat ääneen tuskaasi, kun vaikeroin ettet huomaa jonkun rakastavan sinua

Koska et tunne kuten minä

Et saa koskaan suudelmiani
Muuten kuin huomaamalla

Minun rakastavan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sokeutta maailma täynnä, hieno runo, paljon puhuva

hieno runo rakkaudesta

pidin todella paljon

Todella syvältä luotaat tunteen rakkaudesta. Tämä ei ole mikään siirappinen versio, vaan ihan täysin tunsin jo itsekin tuon tunteen, kun tämän pariin kertaan luin. Helppoa on runominän tunteisiin samaistua. Hienosti muotoiltu. Pidin todella paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot