viiltävää

Runoilija Sumupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun kuulen toisten kertovan
meressä riittää kaloja

annan kyyneleen kuihtua poskelleni
ja tunnen kipua

rinnassani
ja ihollani
koko kehollani

se on viiltävää
se sattuu

mutta se on ohimenevää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipu sattuu ja tuntuu mutta siitä pääsee ylitse ajallaan.

upea runo:)

Runosi tärkein opetus on viimeisessä lauseessa.
Kipu on hämmentävää ja sattuu, mutta aika parantaa haavat.

Hieno runo. :-)

Onneksi on ohimenevää.Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot