HULLUUTTA

Runoilija Sumupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

viha on vahvaa
selvyydestä sekaisin
vääntäen hulluuden oven kahvaa
tullen entistä vihaisemmaksi
valvoen päiviä öitä
muuttuu itse hirviö

päässäni suuremmaksi

oven avaan ja huudan ulos turhaan
syllistyn pettämiseen ja itse
olen syypää
kuljen tummissa vermeissä
poissa piilossa
mut näkyvillä mielentilan termeissä

kipu voi lakkaa
ajan myötä
kipu voi tappaa aivot niin kuin syöpä
se mikä nousee ylös, tippuu myös alas

silloin olen vihdoinkin hiljaa
ihan hiljaa
hengitän sisääni savuista ilmaa
ja kuljen pitkin mustaa siltaa

mikä nousee ylös, tippuu myös alas
jos olen hullu
sitten olen

Selite: 
hullu "runo" ja täynnä sekasortoa
Kategoria: 
 

Kommentit

liiallisesta selvyydestäkin voi mennä sekaisin, sillä silloin ei ole vastuksia elämässä.

pidin runosta

Kaikessa hulluudessaa erinomainen! Erityisesti pidin tuosta "mikä nousee ylös, tippuu myös alas". Luenpa vielä uudelleen...

 

Käyttäjän kaikki runot