Mies

Runoilija Sumupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elin hetken huumaa
Olit minulle vain riippuvuutta

En rakastanut sinua
En odottanut huomiselta mitään
Vain intohimoista katsettasi
Vain kosketustasi kaulallani

En odottanut huomista kanssasi
Enkä romanttisia kolmea sanaa

Keskityin vain tähän hetkeen
Ja kehosi lämpimään huumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kuvaa sitä tunnetta, kun joku ei merkitse mitään,vaan on ehkä sen hetkisen huumaa. Ikävä kyllä...toiselle voi jäädä se olotila, että tämä on aivan sitä itseänsä....eli jää itkemään, eli tämä mies. Hyvin kuvattu.

 

Käyttäjän kaikki runot