En suostu

Runoilija JuhaSamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puuttuu taas muija, puuttuu työ,
ei rahaa, ei tavaraa, ei asuntoa.
Silti menee jätkä, kuntoilee ja syö,
arkea elää, miettii kyllä elantoa.

Meni ristiin kanssa kumppanin,
eri matkaa jatkaa kumpikin.
Ei mitään riitaa ohimenevää,
oli asetelma outo tää.

Minä en ole tavallinen mies,
en odotuksia täytä.
Kyllä tulevan hyvin ties,
mutta en mitään muille näytä.

Asemaa jonkin luokan,
odottaa se ehkä yhä.
Ei tyydy osaan houkan,
on minulle elämä vain pyhä.

Odotukset kohtuulliset varmaan,
niinkuin jokaisella tavallisella.
Ei väkeä oudon harmaan,
käy joskus juhla-illallisella.

Minä en itseäni millään täytä,
en hae rinnalleni naista.
Ketään en Mersulla säväytä,
enkä aromeja Presidentin haista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kieltämisen kautta nousee uusi halu, uteliaana jää odottamaan, mitähän se lie.

 

Käyttäjän kaikki runot