Uskon puute vai mikä?

Runoilija JuhaSamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onneen haluan uskoa,
mutta en uskalla sitä edes kuvata.

Jotain haluaisin ehkä kirjoittaa,
mutten voi oikein luvata.

Miksi näin, kysyn.
Vastaa, minä linjoilla pysyn.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnen omena, jospa se onkin läpimätä.
Pettymisen pelko, sehän se paha.
Suuri on kuvaamaton hätä,
ja monella ohi rakkauden, toiveissa raha.

Kirjoitat ihanasti, rehtejä tuntoja ja kaikesta jotenkin niin vahvasti kuultaa sellainen tasapaino, tasa-arvo ja kyky nähdä niin hyvä kuin paha, luonnollisesti.

Hmm... Onneen on välillä vaikea uskoa,
mutta uskon että uskallan toivoa.
Välillä on liian hankala aloittaa,
mutta väsymys on pakko voittaa... :)

 

Käyttäjän kaikki runot