Vastuu

Runoilija JuhaSamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tee, mutta älä virhettä!
Mieti siis vähän,
mutta älä pysähdy tähän.

Liikkeelle hopi hopi!
Ei virhettä, muista.
Tai tippuu hampaat suista!

Pysähtyä et saa, kukaan ei.
Niin ...
Vastuu meidät lopulta metsään vei.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot