Nimetön

Runoilija JuhaSamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Riks, raks,
ratas ajan sanoi kaks.

Kukkuu, kukkuu,
kuka täällä hukkuu?

Öh, kun ...
tarkoitan, että nukkuu.

Ei kai näin voi jatkaa,
tätä arvokasta matkaa.

Minä kohta kumautan,
patarumpua pamautan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivasti rytmittyy ajatusten porina

 

Käyttäjän kaikki runot