Ajanhukkaa pukkaa

Runoilija JuhaSamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Runoja kestoaiheista:
rakkaudesta, luonnosta ja tai vaikka uskosta.

Jokin niissä kiehtoo, viehättää,
kuka kehää jatkuvaa pyörittää?
Eikö teema ikuinen ja sama,
ole paha taannuttava lama?

Piehtaroida tunnelmissa, hartaudessa pyhässä.
Mitä hyötyä on kuvauksessa jatkuvassa, syvässä?

Ymmärrän purkauksen ja reagoinnin,
sekä selkeytykset monenlaiset.
Mutta hylkään iki-unelmoinnin,
rypemiset ja sensellaiset.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot