Sinulle, joka saa kaiken

Runoilija Kanin-ka

Sinä, josta olen haavelllut.
Sinä, jota olen unelmissani odottanut.

Sinä, jota olen jo sydämessäni kantanut.
Sinä, josta olen unia solminut.

Se kipu, jonka tunnen kun ajattelen,
ettet ehkä koskaan tule osaksi minua. 

Se kipu, kun näen onnellisia perheitä. 

Heillä, on minun mittapuullani kaikki onnen avaimet. 

- Niillä, jotka saavat sinut.     

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot