Hän, joka hävisi taistelun

Runoilija Kanin-ka

Minulla on ikävä sinua
- niin ikävä.
että
minua sattuu.

Minulla on ikävä sinua
niin ikävä, 
että henki salpautuu

Minulla on ikävä meidän juttuja, ääntäsi 
Kaikkea sinussa

Olet korvaamaton minulle
-Meille kaikille  

Hän, jota rakastettiin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kaikkia täytyisi voida rakastaa.
 

Käyttäjän kaikki runot