Kuulin lähdöstäsi tänään

Runoilija Kanin-ka


Olet nyt yksi heistä, jotka loistavat tähtitaivaalla kirkkaimmin.

Toivotan sinulle Hyvää matkaa,

hyvää matkaa 

Ehkä vielä tavataan ja heitetään jutun juurta tähtien tuolla puolen.

Toivon sinun tapaavan myös rakkaat koirakamumme ja antavan sylin täydeltä rakkautta heille.

Kiitos yhteisistä hetkistä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa suruusi, ajan myötä helpottaa.
 

Käyttäjän kaikki runot