Sinun kanssasi

Runoilija Kanin-ka

Mitään en sano 
Mitään en kuule

Sydämellä sen sijaan on asiaa, se puhuu ja kuulee sinun jokaisen huokauksen
se tuntee sen tuskan joka huutaa ääneti päässäsi.

Sen annan tänään kulkea kanssasi lailla tuulen, 
lailla joen, lailla ajattomuuden.

Sen jokaisen surun jonka annat 
Sen surun joka tulee aina uudelleen.

Se muuttaa muotoaan hitaasti, mutta varmasti.
Varmasti silloinkin kun ulos pääsyä ei sinusta ole.

Sinä olet minulle tärkeä, 
En anna sinun kaatua

Tähänkään.  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihania rakkausrunoja on mieluisaa lukea <3 
Upea.  :)
 

Käyttäjän kaikki runot