Muistoasi kunniottaen

Runoilija Kanin-ka


Kun suru-uutinen tavoitti kaikki suomalaiset, en uskoa sitä tahtonut.

Olit liian nuori lähtemään.

Liian nuori elämästä luopumaan,

Liian nuori nukkumaan. 

Toivoin se unta ois ettei sun tarvis nukkua pois.


Hymysi valloittava

Naurusi muistettava

Työsi merkittävä.


Et enää ole arjessa jokapäiväisessä. 
Ei enää nähdä työtäsi, jota niin kovin rakastit.

Olit kaunis ihminen.


Jasmin Voutilaisen muistoa kunniottaen ja suruun osaaottaen.  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minäkin otan syvästi osaa, kaikkein suomlaisten puolesta.
Kiva kun kirjoitit tällaisen. Se on aina tosi surullista, kun nuori ihminen menehtyy. 😢 
 

Käyttäjän kaikki runot