Kuu on läheinen

Runoilija DC_10

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2016
Viimeksi paikalla: 12.6.2020 22:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keksin vokaalien värit! - A musta, E valkoinen, I punainen, O sininen, Y vihreä. - Laadin säännöt konsonanttien muodoille ja liikkeille. Ajattelin ylpeänä, että voisin vaistonvaraisten rytmien avulla keksiä runoille sanat, jotka olisivat jonakin päivänä saavutettavissa kaikilla aisteilla.

Arthur Rimbaud: "Sanan alkemia"

 
 
Kuu on tänä yönä niin läheinen
että jätän ikkunan auki

odotan vierailua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottu kurkistus, vierailijan viipyminen. Hieno runo! Kiitos runoilijalle!
Kiitos. Joskus vieraat ovat ihan tervetulleita, tällaisena aikanakin.
Kuu rakentaa siltaa avoimen ikkunan kautta... joka sillalle astuu, kulkee kevein askelin!?! Taikayön tunnelmaa, ja ilmavasti sanat liikkuvat tässä.
Kiitos. Kuunsilta on asia, joka saa minut heikoksi joka kerta. Ja yö on joskus hellä.
Koko maisema on vielä pukeutunut kummalliseen väriin. Kuu tulee lähelle. Toivottavasti ei tipahda sänkyysi. Kiitos ja hyvää yötä. 
Kiitos. Täytyy varoa vaarallista kuuta:) Hyvää yötä.
Kuu todellakin tuntuu läheiseltä, etenkin kun se isona "möllöttää" <3 
Kiitos. Kyllä, kuun elämää on kiehtovaa seurata. Turvallisen välimatkan päästä tosin.
kuun valo on keijujen valoa
Kiitos. Noin tiede sanoo, se on faktaa, ja uskon siihen myös.

Kivaahan se on että kuu käväisee kylässä,pidän.

Kiitos. Hankalampiakin kuokkavieraita on ollut, joten ihan ok.,
hei tämä on herkkä
tosi herkkä
Kiitos. Joskus herkistyy. Ja sanat sattuvat kohdilleen.
 

Käyttäjän kaikki runot