Oppia

Runoilija DC_10

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2016
Viimeksi paikalla: 12.6.2020 22:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keksin vokaalien värit! - A musta, E valkoinen, I punainen, O sininen, Y vihreä. - Laadin säännöt konsonanttien muodoille ja liikkeille. Ajattelin ylpeänä, että voisin vaistonvaraisten rytmien avulla keksiä runoille sanat, jotka olisivat jonakin päivänä saavutettavissa kaikilla aisteilla.

Arthur Rimbaud: "Sanan alkemia"

 
 
Opin sanani kesäsateelta
puhumalla yhtä pehmoisia
    silkkitietä kuljetin unelmoisen
       puhalsin ujon linnun lennon

Mutta tämän opin kynttilänliekiltä
miten maljat juodaan pohjaan saakka
suudellaan niin että viimanselkä taipuu
   ja kosketuksesta kerralla tiedät
   kehen tulevina kesäöinä lemmenkaipuu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti ajateltu, varmasti monella on syvä lemmenkaipuu <3 
Kiitos:) Takuulla, kevät, kesä ja aurinko herättelevät monet epäromantikotkin tositoimiin.
no jopas! kiihkeähkö runo kevään myötä elämään heräämisestä/
herättämisestä - nuput auetkoot!
Kiitos:) Kevät on ihmeiden aikaa. Varokoon maailma, DC_10 on herännyt!
Hieno. Tästä löytyy herkkyyttä ja erottisuutta, joka on aistikkaasti kätketty. Tuota pehmoisia puhumalla ajattelin saavutettavan sen lemmenkaipuun täyttymyksen. Rakkaudessa on kaikki keinot sallittu.
Kiitos:) Puheet puheina, teot tekoina, sanon aina. Rakkaus keinonsa tuntee, on toinen vissi totuus. 
kielikuvan taiteilija
elementissään
hieno
Kiitos:) Oppia ikä kaikki. 
Kesäsadetta, silkkiteitä, ujoja lintujakin... mutta minuun teki suurimman vaikutuksen tuo jäitä sulattava suudelma ja maljan kumoaminen! Eiköhän siinä tuo lemmenkaipuukin saa jonkinmoista täyttymystä?
Kiitos:) Uskon, että maljan kumoaminen tekee vaikutuksen:)..mutta mitä on elämä ellei suuri malja..ja joo, jäät sulattava suutelo: sillä päästään todella totuuteen ja asioiden oikeaan ytimeen. 
 

Käyttäjän kaikki runot