Tuho sekä nousu

Runoilija CookieDust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2002
Viimeksi paikalla: 20.3.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Töks.
 

hei älä huoli,
että se huoli mut vie,
mul on jossain elämä,
joka ottaa koppia,
etkä sä oo siellä mitään

mä mietin,
mä mietin
ja mä hajotan pääni,
lasken sataan
ja kerään paloista kasan,
tän kaiken jälkeen mul on
jotain aitoo,
joka on mun oma

hei älä sure,
että se suru tuli susta,
et sä ollut eka,
joten virheet eivät
olleet sinun suusta,
etkä sä oo enää mitään

mä mietin,
mä mietin
ja mä hajotan pääni,
lasken sataan
ja kerään paloista kasan,
tän kaiken jälkeen mul on
jotain aitoo,
joka on mun oma

hei älä odota,
että tulen aina mukaan,
mul on tässä elämä,
joka antaa paljon enemmän,
enkä anna sen odottaa,
enkä mä enää muista susta mitään

hei älä ole
niin pirun tyhmä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

musta toi viimenen lause on vähän töks, muttei pahasti. toimii senkin kanssa.

hieno runo näin muuten:)

*synttärihalaus*

 

Käyttäjän kaikki runot