minunhan kuuluisi ymmärtää

Runoilija CookieDust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2002
Viimeksi paikalla: 20.3.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Töks.
 

sen kautta saa rauhan

minun pitäisi
ymmärtää odotus ja
sanat vain vierestä koskettaen

minä en sanonut
totuudettomuuden tekevän haavoja

ainoastaan valehtelussa
vääryys on ansassa

on kaikki mikä turhuutta,
eikä samalla kosketa edes niitä lähimpiä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot