Sahanpurua leteissäni.

Runoilija CookieDust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2002
Viimeksi paikalla: 20.3.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Töks.
 

Kun on,
olisi edes syvemmin.
Kun on loppu.

Mikä se on, jos ei viitsi puristaa lujemmin?

Kokeile siis:
Kuiskaile,
puhalla tupakansavua korvaan,
huumaa turruksiin.
Muodollisten yritysten jälkeen,
kuulet aplodit päiviä
mielessäsi,
vaikkei kukaan muista lopputulosta.

Irtipoimittu palanen, ei,
se ei löydä yksin kotiin,
- ja en osaa mennä vastaan.

Kun on,
olisi edes paremmin.
Kun on loppu,
ei se edes auta.

Selite: 
Itse olen tähän tyytyväinen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Munkin mielestä kannattaa olla. Sulla on hyvä oma tyyli. Tykkään...

Kannattaakin olla. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot