Ladies night

Runoilija CookieDust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2002
Viimeksi paikalla: 20.3.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Töks.
 

Miksi kysyy,
kun tietää ettei löydä vastausta
Lähtee kaiun mukaan,
jälkien vietäväksi.

Mitä odottaa,
kun kaikki vain odottamatonta.
Pakottaa sisältä niin vietävästi.

Tanssi,

t a n s s i,

TANSSI PAIKOILLASI!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot