^Rannalla^

Runoilija Di_Ria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katosi tuuleen
lyönnit pienen sydämen
jättäen jälkeensä
arven ikuisen

02.05.2004
 

Ilta on vaientanut
viimeisenkin tuulahduksen

Tästä päivästä
on jäljellä enää
punainen kajastus
pilvien lomasta

Viileyden piirtäessä
valkeita juovia iholleni
kaipaus tiivistyy jälleen
lämmittäen sydäntäni
tarkoituksettoman paljon

-Kaunista,
satuttavan kaunista -

Minun elämää ikävää

Selite: 
Lenkillä rannalla, missä oli vain ja ainoastaan hiljaista. Vielä kun olisi saanut olla tuolla tärkeimmän kanssa. Nauttia siitä, että toinen on vierellä arjessa, vaikkei jaksaisi sanoa sanaakaan. *kaipaa*
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on niin tuttua,tuolla jokirannassa joka ainoa ilta.*elämää ikävä*

En osaa muuta kirjoittaa tästä runostasi, kuin että kaunis osaa olla. (:

koskettavan kaunista...

niin kaunista... ei voi muuta sanoa tältä mykistykseltä :)

 

Käyttäjän kaikki runot