Turtunut

Runoilija Di_Ria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katosi tuuleen
lyönnit pienen sydämen
jättäen jälkeensä
arven ikuisen

02.05.2004
 

Ikävä
on tehnyt
sydämestäni
turtuneen

Ja siltikin mietin
vain
Sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lyhyt ja silti näin monta tunnetta heräsi.
upea.
ehkä sama asia toistuu joka toisessa runossa, muttei se haittaa.
hyvinn kaunis on tämä.<3.

*synttärihalaus*

turtunut sydän... sitähän se on :(

Sydän turtuu ja silti jotkut tunteet on olemassa. Se on elämää, ei sen enempää.

ikävä tuo kurja vieras..aina häiritsemässä sydäntä...

Otsikko jo syventää, runosi raskaan sävelen.

 

Käyttäjän kaikki runot