Olen tässä - askeleen perässä

Runoilija Di_Ria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katosi tuuleen
lyönnit pienen sydämen
jättäen jälkeensä
arven ikuisen

02.05.2004
 

Tahtoisin tuntea
pienimmätkin kivet
sinun askeleissasi

Kerätä kaikki
hyvät hetket talteen

Muistuttaa sinua
onnistumisen tunteesta

Olemisesi tärkeydestä

Aina kun hartiasi
väsyvät ja katseesi
saavuttaa maan

Selite: 
"Kuljen askeleen jäljessä, jotta eksyessäsi voit aina kääntyä takaisin ja päästä kotiin - syliini."
Kategoria: 
 

Kommentit

Luulen että olen kerran tämän tuntenut, ihan, todella tuntenut. Juuri tämän tunteen mistä kirjoitit. Taas huh tuli niin kylmä kun luin... Mistä ihmeestä se johtuu :) Nämä todella on niin hyviä. Suosikkeihin.

Hieno runo ja tuo punaisella kirjoitetty voisi olla sen upea päätössäe.

Tosi hyvä runo tämä!!..Osaat kirjoitella hyvin!! :o)

Kannustava ja toisaalta hymynnostattava runo. Piristi ainakin mun päivää, vaikka oli luultavasti suunnattu jollekin tietylle ihmiselle.

Tässä oli jotain mahtavan herkkää,liikuttava.
Ja tuo punateksti kruunasi koko komeuden.Hienoa.

Vahvaa rakkautta ja huolenpitoa sisältävä runo!

Rakkautta, huolehtimista. Kaunista todella, osaat muotoilla lauseesi ja rakentaa runosi toimivaksi. Tällaisen ihmisen kai meistä jokainen rinnalleen tahtoisi, harvemmin perään... vierellä on aina parempi.

 

Käyttäjän kaikki runot