Päiväannos

Runoilija Di_Ria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katosi tuuleen
lyönnit pienen sydämen
jättäen jälkeensä
arven ikuisen

02.05.2004
 

Anna minulle
päiväannos sinua.

-Katso ja kosketa-

Kietoudu minuun
kuin eilisen muistoihin ja
jätä osa lämmöstäsi,

minun huomiselleni.

Selite: 
...Ja sitten jaksan taas pitkän viikon yksin... *väsynyt kaipaa piristysruiskettaan*
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo. Kiitos tästä.

tässä on sellainen mukava positiivinen kaipaus/toivomus :) *kiittää samalla arvosteluista*

Tämä jysähti !!!

 

Käyttäjän kaikki runot