Joulun piti olla meidän yhteinen..

Runoilija Petetty88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poikani on tärkeintä elämässäni..
 

Tuntuu pahalta huomata ettei ollakaan sulle se
tärkein.
Sä näytät sen meille,niin selvin
merkein.
Itkin tänään,kun yksin
jäin.
Sä et taas voinu olla
selvinpäin.

Luulin,et tää lapsi muuttais sun elämäsi
suuntaa.
Mutta se on nyt,vielä
rajumpaa.
menoasi et sä osaa lopettaa.

Ajattele vähän,pientä poikaasi.
Eikö sinun sydämesi
meille kuuluisi?

Tämä joulu olisi,meidän ensimmäinen.
Olisin sen halunnut olevan yhteinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauheeta. :(
Tuollaiseen ei pidä alistua.

Voi surullista :'(

 

Käyttäjän kaikki runot