Vaihtaisin koko elämäni ollakseni perhonen

Runoilija Petetty88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poikani on tärkeintä elämässäni..
 

Tottahan on,että perhoset elävät vain yhden päivän.

Mutta,jotta saisin olla lähelläsi,vaihtaisin koko elämäni
ollakseni perhonen,että voisin pujahtaa huoneeseesi
silloin,kun nukut.
Sitten kuuntelisin hengitystäsi,jotta voisin onnellisena kuolla vierelläsi,ikuinen muisto sinusta..

Selite: 
siinäpä sellanen.yrittäkää saada jotain selvää kun/jos luette..
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja tuskainen runo.<3
voimia sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot