Nimetön

Runoilija Petetty88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poikani on tärkeintä elämässäni..
 

KERTO1:

Miks sä menit nin tekemään.
Mun sydän jäi itkemään.
Sun tyhjät lupaukset,mä heitän menemään.

1.

Rakkaus,se on sulle sana vain.
Sitä vannoit,ja mä syvät haavat sain.
Kun uskoin niin,kaikkiin sun puheisiin.
Luulin,että meillä oli jotain paljon vahvempaa.

KERTO1:

Miks sä menit niin tekemään.
Mun sydän jäi itkemään.
Sun tyhjät lupaukset,mä heitän menemään.

KERTO2:

Kuinka voisin unohtaa?
Haavat yhä verta vuotaa.
Rakkaus,se aina vain satuttaa.

2.

Muistatko ilon hetket,jotka jaettiin?
Aina iltaisin sain käpertyä sun syliin.
Oliko tää kaikki,sulle kuin joku leikki,
kunnes löysit jonkun toisen,paljon paremman.

KERTO1:

Miks sä menit niin tekemään?
Mun sydän jäit itkemään.
Sun tyhjät lupaukset,mä heitän menemään.

KERTO2:

Kuinka voisin unohtaa?
Haavat yhä verta vuotaa.
Rakkaus,se aina vain satuttaa.

KERTO1:

Miks sä menit niin tekemään?
Mun sydän jäi itkemään.
Sun tyhjät lupaukset,mä heitän menemään.

KERTO3:

Voisko ajan pysäyttää?
Kellon taaksepäin kääntää.
Olisiko asiat toisin,se vain arvailuksi jää.

Selite: 
Omistettu minun miehelleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot