Tuulen kuiske hiljainen

Runoilija ca656aab7da21ff01a5158aad082a5c5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2016
Viimeksi paikalla: 13.10.2018 18:09

Asuinpaikka: f0dea452f6c0dc9c226af135c4cd8e81
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.4.2024
Facebook:

Toivottavasti runot tuovat lukijoille nautinnollisia lukuhetkiä. 
Vaikkakin osa on oman pahanolon ja ahdistuksen purkamista.
 
 
 

Vaikka synkkä

on joskus

elämän polku

Valoa ei näy

vain pimeys ympärilläin

 

Raskaskaalta tuntuu

taakka elämän

Niin synkältä näyttää

taivas pilvinen

 

Vaan tarkasti

kun kuuntelee

tuulen hiljaista kuisketta

Voi kuulla pienten

elon tiukujen

äänen hiljaisen

 

Kaukaa vaimeana

ne kuiskuttaa

Elämääsi löytyy

vielä valoa

 

Kun jaksat vain

siihen uskoa

Etkä pelkää

uutta alkua

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtavaa sulosointisuutta, matkalla kohti uutta.
 

Käyttäjän kaikki runot