Hyvän mielen runo

Runoilija ca656aab7da21ff01a5158aad082a5c5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2016
Viimeksi paikalla: 13.10.2018 18:09

Asuinpaikka: f0dea452f6c0dc9c226af135c4cd8e81
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024
Facebook:

Toivottavasti runot tuovat lukijoille nautinnollisia lukuhetkiä. 
Vaikkakin osa on oman pahanolon ja ahdistuksen purkamista.
 
 
 Aamu rauhaisa sunnutain
Lasten ohjelmia katson näin
poika vieressäin
Hän kainalooni haluaa
Sanoen näin:
”On viikko ollut mukava
Anna hali
Isi
sinua rakastan”
Näin aamu
hyvän lähdön saa

Ilon kyyneleet
silmiin kihoaa
Kahvikuppi kädestäin irtoaa
pöydälle unohtuen
kahvi kylmeten
Lapsi halaa
rutistaa
”sun luonas on hyvä olla”
Hän jatkaa
Näin aamu
hyvä lähdön saa

Vastaus luonnollinen
suustani tulee:
”Niin minustakin
Ihana kun viihdyt luonain
Minäkin sinua rakastan”
Halaan takaisin

On poikani tärkeintä
koko maailmassa
Hetkiä kanssaan
en vaihtaisi mihinkään

Näin tärkeitä ovat
nämä hetket
Ne voimaa antaa
Niiden turvin
jaksan jatkaa
Näin uusi viikko
hyvän lähdön saa
Selite: 
Ei tästä voi muuta ite sanoa kuin hyvän mielen ainaki ite tästä saan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oma lapsi on ihaninta maailmassa. Todella loistava runo erittäin tärkeästä aiheesta. 
Lapsi antaa paljon iloa ja joskus huoliakin, todellakin hyvän mielen runo tää
Hyvä mieli tuli lukijallekin!
 

Käyttäjän kaikki runot