Tuska/tunteettomuus

Runoilija ca656aab7da21ff01a5158aad082a5c5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2016
Viimeksi paikalla: 13.10.2018 18:09

Asuinpaikka: f0dea452f6c0dc9c226af135c4cd8e81
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024
Facebook:

Toivottavasti runot tuovat lukijoille nautinnollisia lukuhetkiä. 
Vaikkakin osa on oman pahanolon ja ahdistuksen purkamista.
 
 

Harmaa on taivas
niin kuin on mieli
mustana sykkii
sydämeni pieni

Ilman suuntaa
vailla määrän päätä
Ei kulkua ohjaa
yksikään vietti

Tyhjä on mieli
tyhjä sielu
tunteettomuus
vain tyhjä kuori

Yksin kuljen
muiden onnea katsellen
Yksin kait
tänne kuolen

Olen vain mitätön
pieni ihminen
Itken hiljaa tuskaani
kyynelin verisin
Ei sitä kukaan kuule
näen sismpääni

En edes tiedä
elänkö enää
Kun en edes itseäni
tunne enää

Olen vain varjo
tyhjä kuori
Tunteeni kaikki
kun ajat sitten kuoli

Harmaa on taivas
niin kuin on mieli
mustana sykkii
sydämeni pieni

Selite: 
En tiedä onko tää nyt tänne sopiva runo? Mut halusin laittaa maistiaisiksi Kun näitä tän tyylisiä synkistelyjä löytyy useampia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä saa ja pitääkin kirjoittaa tänne välillä myöskin vähän melankolisia runoja.
Synkistely kunniaan,itsesääli lepikkoon. Melankolia kuuluu meihin ja monesti synnyttää kauniita asioita, kuten nytkin.
SynttäriOnnea!!!
 

Käyttäjän kaikki runot