Olisitko se sinä

Runoilija ca656aab7da21ff01a5158aad082a5c5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2016
Viimeksi paikalla: 13.10.2018 18:09

Asuinpaikka: f0dea452f6c0dc9c226af135c4cd8e81
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024
Facebook:

Toivottavasti runot tuovat lukijoille nautinnollisia lukuhetkiä. 
Vaikkakin osa on oman pahanolon ja ahdistuksen purkamista.
 
 

Istun
yön hiljaisina hetkinä
yksin parvekkeella
Kuuntelen yön hiljaisuutta

Miettien elämääni
Olen vapaa
Olen elossa
silti sisimmässäni tunnen
Tunnen tyhjyyden

Vaikka vasta äsken
vapauduin kahleistain
Olisin jo valmis jakamaan
elämäni
hiljaiset talvi yöni

Olisitko se sinä

Selite: 
Nyt tässä eron jäleisestä kaipuusta runo. Tää on lyhennetty versio tästä kyseisestä runosta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina. Aina sitä kaipaa jotakuta toista rinnalleen. 
Etenkin varmasti suhteen jälkeen. 
Hienosti kirjailit asiasta.
Toivottavasti Sinulla on ensi talveen mennessä jälleen joku, jota rakastaa paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot