Pelko

Runoilija ca656aab7da21ff01a5158aad082a5c5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2016
Viimeksi paikalla: 13.10.2018 18:09

Asuinpaikka: f0dea452f6c0dc9c226af135c4cd8e81
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024
Facebook:

Toivottavasti runot tuovat lukijoille nautinnollisia lukuhetkiä. 
Vaikkakin osa on oman pahanolon ja ahdistuksen purkamista.
 
 
Ulos en uskalla mennä
olen vanki talossain
Loukussa
tässä pienessä kolosain
En uskalla poistua
tästä hatarasta turvasta
tärisen vain piilossain
Olen vankina
omissa peloissain
Vankina itsessäni

En uskalla elämää kohdata
maailaa nähdä
Sen kauhuja kokea
en ajatella
suljen kaiken ulkopuolelleni
Elän omassa kuplassain
Peläten

Pimeässä itken hiljaa
Epätoivoista itkuain
Olen kuin pieni hiiri
Tärisen pelosta
Yksin kolossain

Pois en uskalla tulla
en näyttää kasvojain
Vankina olen tässä
omassa nurkassain
pimeässä talossain

Tärisen kuin
pieni pelokas hiiri
omassa kolossain
Itkien yksin hiljaa
epätoivoista itkuain
Omia pelkojain
heikkouttain 
Selite: 
Pieni runo pelosta ja ahdistuksesta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin osaat kuvailla runoissasi kaikenlaisia tunteita. Koskaan ei pidä pelätä liikaa.
 

Käyttäjän kaikki runot