Rakkaani

Runoilija Villa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2003
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 11:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.2.1979

Kaunis kiitos kaikille teille, jotka olette viitsineet lukea runojani! Jokainen palaute lämmittää mieltä. Ja kiitos kaikille minua viikon runoilijaksi äänestäneille!
 
 

Hän on väsyneempi
kuin kalpean tuulen viimeinen henkäys,

uupuneempi aamun usvaa

pienempi kuin pesästään eksynyt
paleleva oravanpoikanen.

Rakkaani.

Hän on kauniimpi kuuta,
hänestä koskaan en mitään muuta,
en silmien säihkettä, poskien päitä,
hiustensa hulmua, suloista suuta.

Rakkaani on kauniimpi kuuta.

Selite: 
Ollaan yhdessä väsyneitä, jooko? Ei tunnu sitten niin pahalta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun rakastaa todella ei ole väliä onko kulta väsyneen väköinen. Kulta on aina rakkaansa silmissä kaikkein kaunein. Ihanaa, kun joku rakastaa näin paljon, ottaa syliinsä ja antaa uutta voimaa. Suloinen, herkkä runo!

ihanan kaunis on runosi

Uskomattoman kaunista kuvausta omasta rakkaasta! "uupuneempi aamun usvaa" todella kaunis!

Aimo pläjäys tunnetta, aitoa rakkautta. Kaunista, herkkää. Upeaa.

Todella kaunista! tässä on jotain niin klassisen hienoa..

Hyvin hyvin hienoa. Tästä näkee, että välittää, ei muuten voisi kirjoittaa tätä (kun tämä nyt nähdäkseni on osoitettu jollekin henkilölle, eikä vain mielikuvitus sellaiselle).
"Uupuneempi aamun usvaa" on mielettömän kauniin kuuloinen asia. Se, miten taide, maalaukset, kirjoitukset jne., voivat saada epätoivon ja toivottomuuden näyttämään ainoastaan kauniilta, on melko petollista. Jokin runo tai maalaus antaa surulliselle ihmiselle kauniit kasvot, jotka on ansaitta surullisuudella. Mitä sitten, kun se surullisuus on poissa? Tuosta syntyy jotakin ristiriitaista.
Sait minut ajattelemaan, kiitos.

Haluaisin sanoa ja sanonkin että tässä on loistava yhdistelmä klassista runoutta, kuin E.Leinoa, Kirsi Kunnasta ja L. Onervaa... ja kuitenkin koko runo on aivan sinun omasi näköinen. Kaunis, herkkä ja kerrassaan suloisen pehmeä rakkausruno.

Oi, tämä on kaunis! Upeaa kuvailua ja hieno kokonaisuudessaan. Hellytti ja toi mieleen Laulujen laulun.

wau...tässä oli jotain niin suurta herkkyyttä ja tukea että olen aivan sanaton...
suosikkeihin meni.

Rakkausruno herkimmillä hellillä kosketuksilla,.....sanoissa suussa sulavia suudelmia. Lukijan romanttisuus sai taas puhtia, kiitos!

Yhdessä väsyneenä lämpimän peiton suojaan.

Näin uudemman kerran luettuani jäin pohtimaan, mikä rakkaan on saanunna väsyksiin. Mikäli kyseessä on villasta johtumaton oireyhtymä, suosittelisin tutkituttamaan onko kyseessä tietyn hormoonia erittävän rauhasen vajaatoiminta.

yhdessä on helpompi olla väsynyt, ottaa vastaan elämän iskut. kaunis, niin kovin kaunis on tämä runosi.

Uusimpaan runooni tuli elementti nimeltä orava kaiketi tämän tekstisi vuoksi ja tiedostamatta tietenkin. Ettäs tiedät kelle propsit menee, jos sen tekstin tässä joskus julkaisen.
Tästäkin tulee sellainen "lastenruno aikuisille" -tunne. Melkoisen vangitseva yhdistelmä lempeää riimittelyä ja kaiken takana vankkana seisovaa suurta rakkautta.

Ihastuttava, ihan varmasti *nyökyttelee päättään ja hymyilee*

Oommiäheitään ennenki lukenu! Ja mielelläni makustelin toistamiseenkin, kun en näköjään ole muistanut viimeksi puumerkkiä jättää. Tätä ei naiset ikinä tajua, että miehessä herää tämmöttisiä runollisrakkaudellisempia tuntemuksia varmimmin silloin kun emäntä on ryytyneimmillään - eikä suinkaan kun se on vimosen päälle tiitteränä ja kuosissa ja voimainsa tunnossa. Tämä oli sellainen hellästi hymyävä runo, jonka suojiin voi pötkähtää luottavaisena, kun muu maailma potkii päähän.

Mä näen tässä runossa jotenkin kauniin arjen. Siis sellaisen ei niin voimallista hehkutusta, ah ihanaa jne. Vaan arjen, jossa rakastetaan vaikka vähän kalpeenakin. :)
Villamaisia kuvia, sellaisia, jotka antaa kuvan runosta myös lukijalle. Pidän tästä paljon, ehkä juuri siksi, että väsymyksestä on osattu tehdä kaunista.

Erittäin herkkää tekee.

Kaunista :)
Hienoja ja kauniita vertauskuvia olet keksinyt jotka tulevat suoraan sydämmestä: " Hän on väsyneempi
kuin kalpean tuulen viimeinen henkäys, " ja " Hän on kauniimpi kuuta, hänestä koskaan en mitään muuta, en silmien säihkettä, poskien päitä, hiustensa hulmua, suloista suuta. " upean kaunista. Piste

Huikea teos, Villa.Tätä on taas ootettukin...tasapainoinen, rauhallinen, rakastava, sanakäänteesi taas niin harkittuja ja silti tuoreen oloisia...ja voit kuvitella että kun taustalla sattuu soimaan Bachin Suite nro 3 in D: Air, niin elämys on täydellinen :).

woou.. miten vahvaa tekstiä laitatkaan tulemaan. runo tihkuu kauniita kielikuvia, joiden rinnastaminen syvempään salaisuuteen saa tajunnan väreilemään. Etenkin aloitusrivit.. kaunista. sanat eivät riitä kuvailemaan.
upeaa tekstiä!

Tämä runo on todella kaunis...

Todella kauniisti kirjoitat ja upeasti sanoja käytät. Ei voi kuin ihailla!

Tästä tuli hyvä mieli.

Tämä on kuin maalaus. Todella kaunis runo.

Kadehdittavan kaunista! Kuuta kauniimpi on runosi, ja sen lämmin ajatus.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Villa Nimetön 8.11.2008 14 Runo
Villa Ja sinusta tulee ehyt 24.7.2005 17 Runo
Villa Kaipaus 27.6.2005 15 Runo
Villa Joutsen 31.5.2005 18 Runo
Villa Lähtösi jälkeen 29.5.2005 12 Runo
Villa Ilman 12.5.2005 12 Runo
Villa Rakkaani 13.4.2005 26 Runo
Villa nimetön 6.4.2005 0 Runo
Villa Kinuski 11.3.2005 16 Runo
Villa Ja niityn laidalla sinä 11.2.2005 13 Runo