Rakkautesi valaisemassa huoneessa

Runoilija veronika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ovat varjotkin turvallisia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ajatus!

Vau.
Ihailen todella.
Olet mestari lyhyissä
runoissa, saat niihin
mahtumaan sanomankin.
Taidetta. :)

Näinhän se on, osuvasti kirjoitettu.
Nämä runosi menevät kaikki suosikkeihini. Uudelleen ja uudelleen niitä lueskellen...löytyy niin paljon positiivisia tunteita, uskoa elämään ja kaikkeen mitä se tuo mukanaan.
:)

Ainakin Jumalan rakkauden valaisemassa huoneessa näin on. Ehkä myös parisuhteessa, kun se on hyväksyvää kohtaamista. Ja aidossa lähimmäisyydessä parhaimmillaan. Varjot kuuluvat elämään. Rakkaudessa uskallan valoon varjoineni.
Hyvää syntymäpäivää!

Muutamalla sanalla, kerrot niin paljon... Taidokasta.
Tämäkin runo, upea oivallus.

Juuri niin..tähän ei ole lisättävää..sanomattoman kaunis ajatus.:)

Niin.....mutta maailmalla on omat lakinsa....

Kiitos tästä. Juuri osuva minun elämäntilanteeseen.

lyhyt, hyvä,Kerroksellisuus huimaa

Wau!!!hienoa.
Niin onkii :)

ooh. Kuinka KAUNIS.
Lisäilen suosikkeihini hetimmiten.

Kiitän, kumarran, aplodeeraan, hiljenen, huokaan vähän, niistän äänekkäästi ja heitänpä vielä vaikka voltinkin päälle.

Sujuvasti sanottu. Varpaat on syytä silti peittää aina peiton alle, koska varjoilla on ilkeä tapa nipistää jalkaa joka on näkyvillä, peitto auttaa tuossa asiassa.

Hyvin olet osannut kiteyttää lyhyesti asioita, joita tämä tuo mieleen :)

Lyhyt, suorastaan minimalistinen, silti välittää paljon tunnetta. Hieno vastakkainasettelu. Oivaltava, toimiva, hyvä!

Loistava!!!!

Totta tämäkin, itsensä paljastaminen turvallisessa seurassa tavoite...

Luottavaista. Itse juuri sunnuntaina törmäsin siihen kauheaan tosiasiaan, että ihmisen toiselle harrastamaa julmuutta kauheampaa ei olekaan. Ei edes luonnonkatastrofit.

Valot ja varjot harmonisoituvat rakkaudessa.

Siksi kai se munkin rouva harrastaa kynttilänvaloa, kun minäkin kimaltelen paremmin siinä atmosphäärissä - ei näy kaikki vuosirenkaat niin selvästin. Mutta tavoitin kyllä tästä suurempiakin yhteyksiä.

Olethan taas tyylillesi uskollisena oivaltanut napakan totuuden! Voi miten tuli ikävä, jopa niitä varjoja =o)

Niin, niihän se taitaa olla... :)
Rakkaus... nii hieno asia..

Hieno runo :D

Sanaton :)

Lyhyesti sanottu paljon asioita!

 

Käyttäjän kaikki runot