Onnellinen lopultakin se,

Runoilija veronika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joka on oppinut kuuntelemaan
kaikkia niitä hiljaisuuksia,
joita on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus sanat ovat jopa liikaa...hiljaisuus riittää.
Harva vain rohkenee heittäytyä hiljaisuuteen.

Niin paljon viisautta niin lyhyessä runossa! *kunnioittavaa pelkoa*

ja kuulee totuuden...

KYlläpä Sinä osaat sanoa kauniit asiat lyhyesti ja täydellisesti...

Olet kovin oikeassa..

hiljaisuudesta todellakin kuulee ja oppii paljon enemmän kuin ohi puhaltavasta äänimyrskystä :) pitää useemmin pysähtyy miettimään...

kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä.

Kaunis mietelmä hiljaisuudesta... niin oikeassa olet, niitä on todellakin monenlaisia.
Taidat olla yksi niistä harvoista onnellisista.

Samoilla suunnilla ovat ajatukseni pyörineet. Hirmu hieno "tiivistys".

Kaunista totta tämäkin.... :) Niitä jokaista hiljaisuutta kun oppisikin kuuntelemaan....tai edes jotain niistä.....

Hyvä oivallus. Hiljaisuus on parasta ääntä mitä on.

vain hiljaisuudessa pystyy kuulemaan totuuden...

Aloin heti muodostaa typologiaa hiljaisuuksista... paras tietämäni on yhden hyttysen ininä loman alkaessa suomessa sen järven rannalla, jossa ei ole muita.

Hiljaisuus med pojkvän tai jotain. :D

Itse en koskaan käytä tuota otsikko aloittaa tekstin tyyliä, mutta sinulla se toimii! Jotkus van tunekvat sen siihen, koska eivät keksi muutakaan.. :D ÄH. luovutan nyt.

Totta kuin vesi tekstisi siis :)

Kyllä, minäkin luulen, että se on ainankin osatie onneen. Ja luultavasti sekin, ettei pelkää olla yksin ja hiljaa. Ajatella.

Hieno ajatus. Ja onnellinen todellakin on se, jospa itse saisi kokea tuon rauhan tunteen joskus. Olla sovussa itsensä ja maailman kanssa, silloin hiljaisuus on kaunista kuultavaa.. Todella kaunis runonen!

Joskus tuntuu, että se 'oma' sydämen hiljaisuus on kaikkein hankalin oppilapsi...muuten hiljaisuuden keskellä on onnellista.

kun joskus on yksin ja hiljaista, tulee mieleen että on pahimmassa tai parhaimmassa mahdollisessa seurassa..jos korvat ovat avautuneet kuuntelemaan, toteutuu runosi sanoma..hienosti kirjotettu!

Tämä on totta,..ja sen voi oppia vain hiljentymällä kuuntelemaan elämää ja nöyrtymällä sen hiljaisuuksien edessä.

Hiljaisuus on haltija hieno.

Tässäkin profeetallista viisautta.

Näin se menee....hiljennettäessä vauhtia ja maailman meluja kuulee vasta todella =)
hiljaisuus kaikkialla, mielessä, sydämessä ja luonnossa on mitä parhainta terapiaa levottomalle aikakaudellemme.totta on tekstisi, kiitoksia =)

Todella hieno... ajatus; kaunis sydämensyvyys.

Niin, Rakas Ystäväni,
siinä(kin) on suuri viisaus.
Että oppisi...
-kuuntelemaan
-näkemään
-että niitä on...

Enkelinsylitoiveiset, sydänlämpöiset synttärionnittelut tätäkin kautta
-Liisa-

Nii se taitaa olla :D
Hieno runo =)

 

Käyttäjän kaikki runot