Ystävällisyys

Runoilija paavali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2003
Viimeksi paikalla: 4.8.2020 18:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluita kaivataan. Ei kuitenkaan mitään asiattomia!
 

Olen sinulle ystävällinen, vaikka kaikin keinoin koetatkin loukata ja herjata, milloin milläkin perättömällä väitteellä!

Ennen olit ihminen, nykyään tunnevammainen herjaaja.

Silti, pidän sinua ihmisenä, joka voi oppia ymmärtämään elämää, kunhan päästät harhoistasi irti!

Selite: 
Lyhyestä virsi kaunis
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot