Olenko hän?

Runoilija paavali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2003
Viimeksi paikalla: 4.8.2020 18:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluita kaivataan. Ei kuitenkaan mitään asiattomia!
 

Olenko hän joka onnelliseksi tehdä sinut saa?

Olenko hän jonka otat mieheksesi?

Minä sinua rakastan enemmän kuin ketään koskaan!

Jos et minua huoli, voi vaikka heti muuttaa luostariin, munkiksi

Katseet kuitenkin kertoo, että tämä orastava suuri RakkausTarina voi kohta olla alkamaisillaan...

Selite: 
Sananen orastavasta yli-universumin liihottavan rakkaustarinan alusta...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot