Kutkuttaa!

Runoilija paavali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2003
Viimeksi paikalla: 4.8.2020 18:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluita kaivataan. Ei kuitenkaan mitään asiattomia!
 

Olen onnellinen, vielä onnellisempi kun sinua saan rakastaa.

Rakastatko sinä minua? Siittä en voi mitenkään tietää, mutta minä rakastan sinua enemmän kuin ketään koskaan!

Tulisitko vaimokseni jos Sinua kosisin?
Yksin Jumala tietää todellisen vastauksen, ja järjestää kohtaamisen sopivan, jos näin on tarkoitettu!

Rakkaus on ihmisen tunteista yksi voimakkaimmista!

Selite: 
Rakastan, rakastan, rakastan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksin jumala antaa rakkaiden vain sinä voit päättää miten sen kanssa toimit.
 

Käyttäjän kaikki runot