Rakkaus

Runoilija paavali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2003
Viimeksi paikalla: 4.8.2020 18:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluita kaivataan. Ei kuitenkaan mitään asiattomia!
 

Ihminen tarvitsee rakkautta
rakastaakseen toista ihmistä,
jonka sydän on rakkaakseen valinnut.
Ripaus onnea matkassa,
jotta sydämmen valinneen sydän tuntee vastarakkautta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot