Vihdoin!

Runoilija paavali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2003
Viimeksi paikalla: 4.8.2020 18:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluita kaivataan. Ei kuitenkaan mitään asiattomia!
 

Vihdoinkin voin ja saan olla ihan oma itseni, ei tarvitse aatella tuota Parkanon perkelettä ja hänen siis sen tunteita ja mielenpahoittumista!
Nyt voin Lemmiskellä mielitiettyni kanssa ilman huonoa omaa-tuntoa tuon exäni mieltä tai hänen ailahtelevaa mielenterveyttä joka heittelee rajusti!

Voit edelleen Parkanon Perkele pahoittaa mielesi, se ei enään ole minun päänvaiva, hakisit apua, jotta kykenisit päästämään minusta irti!

Jollet muuten kykene hallitsemaan itseäsi, hakeudu psykiatriseen sairaalaan jotta voisit päästää irti menneestä, ja hyväksymään etten ole enään sinun ailahtelevan mielesi heittely-raakki, josta onneksi ymmärsin sanoutua irti ja elämään ihka omaa elämääni!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä sinä!

Aika kova perkele. Rumasti kirjoitettu. Voi tyttö parkaa.​
 

Käyttäjän kaikki runot