Isäni muistolle

Runoilija Hefaistos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut naimisissa 4 vuotta. Erosta toipunut, mutta silti heikko ja hauras niin kuin me kaikki.

2.12-03 enää ei niin heikko, mutta silti varovainen ja seuraa itseään.

Tietoinen oman elämän suunnasta, koska mennään sinne minne nokka osoittaa.

Valmis auttamaan muita, vaikka oma päivä olisi kuinka synkkä tahansa!
On opittava elämään itselleen oikealla tavalla .


 

Aikasi poistua luotamme koitti,
iso ikävä luoksesi on.
Opastit, ohjasit ja kuuntelit.
Muistot säilytämme ikuisesti,
otamme omat hetkemme,
muistellen sinua rakas isämme

Selite: 
Isäni kuolinilmoitukseen tehty kirjoitus. En ole pitkään aikaan kirjoitellu juurikaan mitään, mutta tämä oli
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunis.

Otan osaa suruusi.
Parasta mitä ihmisestä jää jäljelle on kaunis muisto..

 

Käyttäjän kaikki runot