Elämän mittainen moottoritie

Runoilija Hefaistos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut naimisissa 4 vuotta. Erosta toipunut, mutta silti heikko ja hauras niin kuin me kaikki.

2.12-03 enää ei niin heikko, mutta silti varovainen ja seuraa itseään.

Tietoinen oman elämän suunnasta, koska mennään sinne minne nokka osoittaa.

Valmis auttamaan muita, vaikka oma päivä olisi kuinka synkkä tahansa!
On opittava elämään itselleen oikealla tavalla .


 

Elämän moottoritien käyttö on sallittu
Autoille, eläimille, pyöräilijöille ja hyönteisille.
Moottoritiellä ei jaeta sakkoja
elämänmyönteisille.
Elämän moottoriellä ei voi eksyä kukaan
Yleensä matkanvarrella kyytiin saapuu mukaan muita matkalaisia
Moottori tiellä saattaa kaatua paljon puita tai avautua nälkäisiä suita.
Jokainen elävä meistä kulkee tien, osa ei kuitenkaan loppun
Pysäkkejä on matkan varrella tai heti alussa
Jokainen valitsee oman välineen kuinka edetä elämän moottoritietä.

Perille pääsee
nopeasti, mahdollisimman hitaasti, kaikki ajallaan tyylillä
Yleensä jokaisella koijarilla ja lyylillä on omat tienhaarat
matkata voi yhdessä tai yksin
Polttoainetta kuluu kaikilla paljon
osa kuluttaa kaiken kerralla osa jättää varastoon, osa ajaa säästäen
Viimeiset kilometrit ovat kaikille vaikeat,
kone remontti odottaa, öljyn vaihdot on tehty osat alkaa hajoilla
tästä huolimatta meistä osa jatkaa matkaa
toisten kyydissä tai vieläkin hitaammin.

Meitä odotetaan mullan alla !
Jarkko Martikainen

Selite: 
Olemme muuttamassa avovaimoni kanssa kohti Etelä- Suomea. Olen miettinyt tilannetta paljon mielessäni, koska olen asunut Pohjois-Karjalassa koko ikäni ja minulla on täällä lapset. Kuitenkin ovat jo siinä iässä, että pärjäävät hyvin äitinsä kanssa. Missään nimessä en epäröi muuttoa Etelä-Suomeen. Kirjoitin vain tämän runnon sitä ajatuksesta kuinka elämä menee eteenpäin toisinaan vauhdilla. Tältä moottoritieltäkin on ollut moniakin haaroja pois, mutta edelleen olen onnellinen elämääni. On vieläkin hieman kesken !!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot