Rakkaalle Ystävälleni, joka veit sydämmeni etkä palauttanut sitä

Runoilija Hefaistos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut naimisissa 4 vuotta. Erosta toipunut, mutta silti heikko ja hauras niin kuin me kaikki.

2.12-03 enää ei niin heikko, mutta silti varovainen ja seuraa itseään.

Tietoinen oman elämän suunnasta, koska mennään sinne minne nokka osoittaa.

Valmis auttamaan muita, vaikka oma päivä olisi kuinka synkkä tahansa!
On opittava elämään itselleen oikealla tavalla .


 

Kuljimme katuja, teitä, polkuja, maita ja mantuja.
Jotta muistaisimme vielä toisistamme jotakin.

Seurasimme muiden tekoja, tapoja, oikkuja, virheitä ja viisauksia.
Jottemme itse niihin sortuisi, mutta niistä oppisimme.

Etsimme aikaa, onneamme, rakkautta, välittämistä ja intohimoa.
Todellisuudessa emme löytäneet toisiamme koskaan.

Etsin sinua vieläkin !

Etsin sinua näiltä samoilta poluilta, teiltä, mailta ja mannuilta joita kuljimme.

En kuitenkaan ole sinua löytänyt sieltä, koska emme tehneet virheitä.

En voi muistaa sinut kuin näiltä poluilta joilla olimme.

Rakkautta, välittämistä minulla on sinua kohtaan vieläkin.

Selite: 
Olkoon se todiste maanpäällisen yksinkertaisuuden kirjallinen tuunnustus tunteistani sinua kohtaan. Tulkoon aika toiste ! Tämä oli omistettu ystävälleni jonka jo luulin menettäneeni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävät ovat aarteita, hieno!!

hyvä. Muistaa ystävän aina jostakin. ystävät ovat aarteita.

Toisten virheistä on hyvä oppia vaan jotkut asiat on vain kohdattava itse. Toivottavasti vielä tulee aika jolloin kohtaatte ja löydätte toisenne todella. Ystäviä ei koskaan voi olla liikaa.

Kauniin sanoin häntä muistat, hyvä ystävä onkin elämän aarre...

 

Käyttäjän kaikki runot