lauloit eilen ekan kerran minulle

Runoilija Lituska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.3.2016
Viimeksi paikalla: 7.8.2020 15:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.10.1993

 

olet tekijäni

teet minusta hölmön ehjäpään

menen vaikka rullaportaisiin joita pelkään niin hitoksen ajallaan

ja sinä naurat hyväntahtoisesti

kerta on avattu rakkaustunne niin sitten antaa mennä

mitä siinä häviää

onnenkyyneleet eivät pelkää tulla

tahdon vain herätä vierestäsi

ja unohtua aikaan vieressäsi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Virta vie, ja vieköön vaan...
 

Käyttäjän kaikki runot