hämmennys

Runoilija Lituska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.3.2016
Viimeksi paikalla: 7.8.2020 15:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.10.1993

 

Haluan viettää ikuisuuden kanssasi

sinä miehenäni

pehmeä äänesi rauhoittaa mua

 

vaikken ole menkkahuuruissa liikutun jo pitkään aikaan äänen kuulemisesta

 

Nyt tiedän enemmän että olet totta

 

teet tilaa onnellisille tunteille

tahdon nähdä sinut hämmentyneenä

 

minä ainakin aina hämmennyn kun näen sinut

huulet on hymyissä toisissamme

 

olemme toisemme

 

tahdon hupsusti että näkisit maailman silmillä

sinähän näet jo sydämelläni

meidät

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa rakkautta runosi täynnä
Vaikuttavaa!

Tämä lukija lukee uudeen, ja uudelleen.
Siirtyy onnelliseen olotilaan, Kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot