Mäkikuismalleni

Runoilija Lituska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.3.2016
Viimeksi paikalla: 7.8.2020 15:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.10.1993

 

Rakastan

kaikkea hienoa

 

tunnen sinut

ääriviivasi

sydämen väreesi

 

teet kauniisti kaiken mitä teet

vaikka olet äijä

 

ja minä se pupu

 

ja en aio mennä minnekkään ajatuksistasi

tai päästä

 

juurrun sinuun

 

ja sinä minuun

sen jo olen tehnyt

 

haluan olla  

tehdä sinut ehemmäksi kuin kukaan ennen

 

sydämesi toimii kotinani

 

sisustin sen käytännöllisesti

ja kauniisti

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot