Lupaan jäädä

Runoilija Lituska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.3.2016
Viimeksi paikalla: 7.8.2020 15:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.10.1993

 

Se alkoi pimeässä huoneessa

kirjoittaen lauseita ruudulle

 

sitten sinä kirjoitit

 

Kallio on muodostunut tavallisesta bussireitistä kauniiksi ja aurinkoiseksi

 

uusi alue

sinun rappu ja hissi

olemme laiskoja kun käytämme sitä

 

muistan kun näin ekaa kertaa asuntosi

sitten juurruin sinne hammasharjoineni

 

tahdon Kallioon enemmän kuin koskaan ennen

tuntea alueesi ja sinut

 

sängyssäsi on ihana ajattomuus

kun makailemme

 

kun koskemme toisiamme

voin tuntea sydämesi

 

ja sinä ajatukseni

tahdon pysyä

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Noin on alkanut ja jatkunut moni ruudulta oleva teksti, hyvä runo

Kaunista ja herkkää, hienonhienoa runoutta.
Ei se ole hassumpi tapa aloittaa, ihastua ajatuksiin.
Mainiosti tässä rakkaustarinassa pienet tärkeät yksityiskohdat. Alussa oli... sanoja
 

Käyttäjän kaikki runot