olet koti

Runoilija Lituska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.3.2016
Viimeksi paikalla: 7.8.2020 15:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.10.1993

 
 
se katsoo sua silmiin
tekee ihania silmänreikiä
voi tuota rehellisyyttä
ja sitä että me nyt ollaan vaan totta
tahdon kokonaan sinut
aina hyvistä päivistä huonoihin
jäit sydämeen asumaan
löydän sut riitojenkin jälkeen uudelleen
vahva ote olet
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot