Mukkelis-Makkelis

Runoilija 7e2009a874d38e379ffb214886eeadb5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.4.2018 1:10

Asuinpaikka: 2af303f91aaff05659d3f3b21bfda4aa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Talvi tuli, lumen hurma, -siihen sattui tapaturma.
Hetken aikaa liikkeet ripeät, hetkessä myös paikat
kipeät.
Olokin oli kokolailla kurja, jalassa kipu melkoisen
hurja.

Kaveri siinä vierellä pohti, paras lähteä tästä on
sairaalaa kohti.

Sitten mentiin, kiire oli kovin,-röntgenosastolla
odotettiin, avoimin ovin.
Osastolle yöksi -en saanut suukkoa, pelkäsin onneton,saan kirurgilta "puukkoa".

Aamulla kierrolle tohtori "loikki" ,kertoi mulle ei oo luita poikki.
Lisäsi siihen vielä tiedon "soman" -kirjoitan lääkkeitä
mukaan ja sairasloman.

Käteni nyt yhteen liitän, ja kaikkia mua hoitaneita
kauniisti Kiitän !

Selite: 
Kiitokset LPKS:n Päivystys ja 3 B osastoille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kieku ja Kaiku- tyyppinen runoseikkailu, joka oli ihan ilo lukea, varsinkin kun päättyi noin onnellisesti. Hyvä ettei jalkoja tarvinnut yhteen liittää.

Hyvin kirjoitettu riimitellen jossa vauhtia ja meininkiä! Onneksi loppu hyvin :)

Tämä runo muistuttaa ny mua siitä jotta pitää suksitella tarkoon jottei mee luita poikki, onneksi on läskiä luiren päällä suojana.

Kiittelen sanoostas !

Upea kiitosruno tämä

Valloittavan lämmin kiitosruno auttajille.

~ kun saa hyvää hoitoa, onkin kiitos
paikallaan, kivasti säkeet kulki runon^

Ompa hyvä ettei käynyt pahemmin.Kyllä sitä saa mennä hissukseen ettei menis "mukkelis- makkelis".Riimitykset oikein hyvin:)

Humoristinen runo vakavasta asiasta.
Miullakin muskelit kipeinä, vaan ei rikki
alkoi hiihtämisen ensimmäinen tikki... auts!
Tykkäsin runostasi.
Ja kiitos *

Kivan runon pistit tapauksesta.Mukavaa rairaslomaa kuitenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot