Hoppu

Runoilija 7e2009a874d38e379ffb214886eeadb5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.4.2018 1:10

Asuinpaikka: 2af303f91aaff05659d3f3b21bfda4aa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keskellä ei mitään.
ja silti tavaton kiire!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio !

Kaikessa minimalistisuudessa kertoo jotakin nykypäivästä. Hieno toteamus!

Näköjään päämäärättömyyskin on hyvä syy kiireelle.

Tämä runo on lyhyesti totta, mutta ei iskostu ihmisten mieleen. Ei sitten millään.

Joo, kyllä se pakkaa olehmaan niin hoppu, ettei kunnola jouva mithään tekehmään.

Sellainen ihminen on, aina hätä jonnekin. Fiksu oivallus!

Minulla oli sellaista menoa viimeiset 2 viikkoa, vaan nyt rauhoitun joulun viettoon ja nautin talvisesta maisemasta...lyhyen nasevasti sanottua...Oikein Ihanaa ja Lämpöistä Joulua!

Pylly penkkiin ja kuppi tulikuumaa teetä. Jospa sitä rauhoittuis sitä jäähdytellessä ; ) Tykkäsin!

Tämän mä allekirijootan,- niin se on täälä kämpällä näinä päivinä jotta menöö ku päättömällä kanalla ;-))

kiire on aina olemassa... hieno runo! :)

Penkki pyllyn alle käteen kuppi kuumaa teetä...kyllä se hoppu katoaa:))

Taitaa olla sisäänrakennettu ominaisuus nykyihmiselle tuo hoppu.
Oivallisen hieno runo.

Tässäpä nykypäevän aforismi!!
Jokkaesela onlaesesa kiire.

Hyvin tunnistettavissa tuo hoppu.

Se kun on sisälle ihmiseen asutettu, tekee panikoivaksi puurtajaksi - ilman kiireen häivää.

Hyvin laaja-alainen on ajatus tässä teoksessa.

Kiire, kiire...puuh, lääh... : )
no kohta on Joulu
aikaa levätä ja rauhoittua.

usein tehdään itse itsellemme niitä kiireitä..nyt vain rauhassa lämpimän teekupposen ääreen ja hyvä kirja luettavaksi:))
Iloista syntymäpäivää!!

 

Käyttäjän kaikki runot